Studio brick
schetsontwerp aanbouw woning Peize

Werkzaamheden


Voor alle voorkomende bouwkundige tekenwerkzaamheden kunnen wij u van dienst zijn. Van ontwerp tot uitvoering leveren wij CAD-tekenwerk in 2D/3D. Het geheel verzorgen van een aanvraag voor een Omgevingsvergunning.

Wij regelen de constructieve berekeningen en tekeningen, waarbij we gebruik maken van externe professionele constructeurs.

Mocht U als architect, bouwbedrijf, particulier of andere partij, een ontwerp bouwkundig willen laten uitwerken of een project uitbesteden, maar u heeft daar de capaciteit of de expertise niet voor, dan kan  studio brick daarmee van dienst zijn. Bij de uitwerking van een bouwplan staat het bureau voor duurzaamheid en kwaliteit.

studio brick is een zelfstandig bouwkundig bureau welke gericht is op het bouwkundig tekenwerk, ontwerp en advies voor de particuliere en zakelijke markt, architecten, aannemers, projectontwikkelaars en makelaars. Het bureau is werkzaam in zowel de woningbouw als de utiliteitsbouw. Het is gespecialiseerd in het bouwtechnisch en duurzaam uitwerken van projecten. U kan er terecht voor tekenwerk van verbouw en nieuwbouw van woningen, kantoren, bedrijfsgebouwen.

© 2020 studio brick